Baku spésifikasi -. SHANGH TOP baja CO, LTD

spésifikasi baku

pipah

standar

harti Inggris

standar

harti english

GB / T 8162-1987

pipa baja seamless keur kaperluan struktural

A134-96 (2001)

spésifikasi baku pikeun pipe, baja, listrik-fusi (arc) -welded (ukuran NPS 16 sarta leuwih)

GB / T 8163-1987

pipa baja seamless pikeun layanan cair

A135-01

spésifikasi baku pikeun listrik lalawanan-dilas-pipe baja

GB 3087-1982

tabung baja seamless pikeun alat keur ngagolakkeun tekanan lemah sareng sedeng

A139 / A139M-04

spésifikasi baku pikeun listrik-fusi (arc) pipe baja -welded (NPS 4 sarta leuwih)

GB 5310-1995

tabung baja seamless sarta pipa keur alat keur ngagolakkeun tekanan tinggi

A192 / A192M-02

spésifikasi baku pikeun tabung alat keur ngagolakkeun baja karbon seamless pikeun layanan-tekanan tinggi

GB / T3091-2001

pipe baja dilas pikeun layanan tekanan low

DIN10216

pipe baja seamless dina tekenan sarta kaayaan teknis pangiriman

GB / T 3091-1993

galvanized pipe baja dilas pikeun layanan tekanan low

DIN17175

Electricall lalawanan atawa induksi dilas tabung pipe baja pikeun suhu luhur:

GB / T9711.1-97

pipe minyak bumi jeung gas alam industri-baja kanggo kondisi pangiriman pipelines-teknis

DIN2440

tabung baja non-alloy, cocog pikeun las na threading

API Spesifikasina 5L

spésifikasi pipe garis

DIN2448-1981

pipa baja seamless na tabung

A53 / A53M-04

spésifikasi baku pikeun pipe, baja, hideung panas dipped, séng coated, dilas na seamless

DIN1626

dilas tabung sirkular of steels non alloy kalawan kualitas husus

A106 / A106M-04a

spésifikasi baku keur pipa baja karbon seamless pikeun layanan-suhu luhur

DIN1629

tabung sirkular seamless of steels non alloy kalawan syarat kualitas husus

A333 / A333M-04a

spésifikasi baku pikeun seamless sarta pipa baja dilas pikeun layanan-hawa tiis

DIN1630

tabung sirkular seamless of steels non alloy kalawan syarat kualitas pisan tinggi

A335 / A335M-03

spésifikasi baku pikeun pipe ferritic alloy-baja seamless pikeun layanan suhu luhur

DIN2393

Dilas tabung baja precision

A123 / A123M-02

spésifikasi baku pikeun séng (panas-dip galvanized) palapis on produk Beusi sarta waja.

DIN2394

dilas sarta ukuran tabung baja precision

A500-03a

spésifikasi baku pikeun baja karbon tubing struktural tiis-kabentuk dilas na seamless di rounds jeung wangun

DIN2391

tabung precision baja seamless

A671-04

spésifikasi baku keur pipa baja listrik-fusi-dilas pikeun hawa atmosfir sarta handap

DIN17121-84

seamless tabung baja circlar pikeun digawé baja struktural

A672-96

spésifikasi baku pikeun listrik-fusi-dilas pipe baja pikeun layanan tekanan tinggi dina suhu sedeng

DIN10217

pipe baja dilas pikeun layanan tekanan low

A691-98

spésifikasi baku pikeun karbon jeung pipa baja alloy, listrik-fusi-dilas pikeun layanan tekanan tinggi dina suhu luhur

DIN2450-64

ST35 ukuranana pipe baja seamless sarta aplikasi has

DIN2451-64

ST45 ukuranana pipe baja seamless sarta aplikasi has

DIN2457-64

ST52 ukuranana pipe baja seamless sarta aplikasi has

NF A49-212-1983

tabung baja seamless tabung baja unalloyed pikeun pamakéan dina suhu sedeng

NF A49-112-1987

tabung baja polos tungtung seamless panas tabung digulung kalayan kaayaanana pangiriman husus

NF A49-111-1978

tabung baja polos tungtung tabung seamless sahiji kualitas komérsial pikeun tujuan umum dina tekanan sedeng

ISO 9329-1997

pipe baja seamless dina tekenan sarta kaayaan teknis pangiriman

ISO 9330-1997

pipe baja dilas dina tekenan sarta kaayaan teknis pangiriman

BS1387-2001

tabung baja tur tubulars cocog pikeun screwing mun threads pipe BS21

piting

standar

harti english

standar

harti english

A105 / A105M-03

spésifikasi baku pikeun forgings baja karbon pikeun aplikasi piping

A128 / A128M-93 (2003)

baku spésifikasi casting baja, mangan austenitic

A182 / A182M-02

flanges, fittings ngajalin, sarta valves jeung bagian pikeun layanan-suhu luhur

A234 / A234M-04

spésifikasi baku pikeun fittings piping tina baja karbon tempa na baja alloy pikeun layanan hawa sedeng sarta luhur

A336 / A336M-03a

spésifikasi baku pikeun forgings baja alloy pikeun tekanan jeung bagian-suhu luhur

A508 / A508M-04b

spésifikasi baku pikeun quenched na tempered vakum-diperlakukeun karbon jeung baja alloy forging pikeun kapal tekanan

A522 / A522M-01

flanges baja, fittings, klep, sarta bagian pikeun layanan-hawa tiis

A694 / A694M-03

flanges, fittings, valves, sarta bagian pikeun layanan transmisi-tekanan tinggi

A707 / A707M-02

spésifikasi baku pikeun karbon jeung baja alloy flanges ngajalin pikeun layanan-hawa tiis

A765 / A765M-01

forgings tekanan-wadah-komponén kalawan syarat kateguhan wajib

A788-04a

spésifikasi baku pikeun forgings baja, sarat umum

A960 / A960-04a

spésifikasi baku pikeun sarat umum pikeun fittings piping baja wrough

A961-04

spésifikasi baku pikeun sarat umum pikeun flanges baja, fittings ngajalin, valves, sarta bagian pikeun aplikasi piping

A965 / A965M-02e1

spésifikasi baku pikeun forgings baja, austenitic, pikeun tekanan jeung bagian hawa tinggi

ASME SA-420

hawa ngajalin fittings pipe baja karbon jeung alloy low

ASME SA-403

ngajalin fittings pipe durimet

ASME B16.9

fittings pipe baja tempa pabrik-dijieun

ASME B16.11

stop kontak-las na fittings threaded ngajalin

ASME B16.28

baja tempa butt-las elbows radius pondok tur mulih

MSS SP-43

tempa stainless steel fittings butt-las

MSS SP-75

forging fittings butt-las

MSS SP-79

Stop kontak las ngurangan inserts

MSS SP-83

kelas 3000 baja stop kontak-las na threaded union

MSS SP-97

SW, TH na BW ends pikeun outlet cabang ngajalin integrally bertulang

JIS B2311

baja universal butt-las fittings pipe

JIS B2312

baja butt-las fittings pipe

JIS B2313

plat baja butt-las fittings pipe

JIS B2316

baja stop kontak-las fittings pipe

DIN2605

baja butt-las fittings pipe, elbows na bends

DIN2615

baja butt-las fittings pipe tees

DIN2616

baja butt-las fittings pipe reducers

DIN2617

baja butt-las fittings pipe, midang

GB / T 12459

baja butt-las fittings seamless

GB / T 13401

plat baja butt-las fittings pipe

GB / T 14383

ngajalin baja stop kontak-las fittings pipe

GB / T14626

ngajalin fittings pipe baja threaded

ISO3419

baja non-alloy na fittings butt-las baja alloy

ISO5251

fittings butt-las stainless steel


WhatsApp Online Chat !