Tentang Kami

SHANGHAI TOP STEEL CO.,LTD was founded in July 2014 with a registered capital of 10 million yuan. The company mainly engaged in carbon steel pipe and pipe fittings, product sales to Asia, the Middle East, Europe, Africa, the United States and other countries, the main product supply Large projects at home and abroad.

Perusahaan adhering ka mimiti "gawé teuas" ti tradisi rupa, tur laun ngawangun hiji "karajinan alatan wirausaha, nu ngungudag sahiji kaunggulan" nilai, dina tahap anyar pembangunan dina formasi sahiji "karsa tina bisnis pernah turun," filsafat perusahaan, jeung "1% per poé kamajuan" Tina gol bisnis neruskeun.

parusahaan ngabogaan tim bisnis kuat, sareng kabeungharan pangaweruh tukang profésional, pangalaman marketing, pinuh ku daya hidup na vitalitas tim.

Produk Artikel

perkara

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

WhatsApp Online Chat !
WhatsApp Online Chat !