Standard specifikim -. SHANGH TOP STEEL CO, LTD

specifikim standard

TUB

standard

English kuptimi

standard

english kuptimi

AL / T 8162-1987

tuba çeliku seamless për qëllime strukturore

A134-96 (2001)

specifikim standarde për tub, çeliku, elektrike-fusion (ARC) -welded (madhësive SKP 16 dhe mbi)

AL / T 8163-1987

tuba çeliku seamless për shërbimin e lëngshme

A135-01

specifikim standarde për tub çeliku elektrike-rezistencës-ngjitur

GB 3087-1982

tuba çeliku seamless për bojler presion të ulët dhe të mesëm

A139 / A139M-04

specifikim standarde për elektrik-fuzionit (hark) tub çeliku -welded (NPS 4 sipër)

GB 5310-1995

tuba çeliku seamless dhe tuba për bojler presion të lartë

A192 / A192M-02

specifikim standarde për tuba seamless bojler prej çeliku të karbonit për shërbimin presion të lartë

GB / T3091-2001

ngjitur tub çeliku për shërbimin e presionit të ulët

DIN10216

seamless tub çeliku nën presion dhe të ofrimit të gjendjes teknike

AL / T 3091-1993

galvanizuar ngjitur tub çeliku për shërbimin e presionit të ulët

DIN17175

Electricall rezistencë apo induksion ngjitur tuba tub çeliku për temperaturë të lartë

GB / T9711.1-97

tub naftës dhe gazit natyror-çeliku për kushtet e ofrimit tubacionet-teknike

DIN2440

Tuba çeliku jo të lidhur, të përshtatshme për saldim dhe filetim

API 5L Spec

Specifikim për tub linjë

DIN2448-1981

tuba çeliku seamless dhe tuba

A53 / A53M-04

specifikim standarde për tub, çeliku, e zezë dhe e nxehtë zhytur, zink veshura, ngjitur dhe seamless

DIN1626

ngjitur tuba rrethore e Çelikë jo aliazh me cilësi të veçanta

A106 / A106M-04A

specifikim standarde për tub çeliku të karbonit seamless për shërbimin temperaturë të lartë

DIN1629

tuba seamless rrethore e Çelikë aliazh jo me kërkesa të veçanta të cilësisë

A333 / A333M-04A

specifikim standarde për seamless dhe ngjitur tub çeliku për shërbimin e temperaturë të ulët

DIN1630

tuba seamless rrethore e Çelikë aliazh jo me kërkesat e cilësisë shumë të lartë

A335 / A335M-03

specifikim standarde për tub seamless ferritic aliazh-çeliku për shërbimin e temperaturë të lartë

DIN2393

ngjitur tuba çeliku saktësi

A123 / A123M-02

specifikim standarde për zink (hot-dip galvanizuar) shtresë mbi hekurit dhe çelikut.

DIN2394

tuba ngjitur dhe të mesme çeliku saktësi

A500-03a

specifikim standarde për tub ftohtë-formuar ngjitur dhe seamless çeliku të karbonit strukturore në raundet dhe forma

DIN2391

Tubat prej çeliku seamless precision

A671-04

specifikim standarde për tub çeliku elektrike-fuzionit-ngjitur për temperatura atmosferike dhe të poshtme

DIN17121-84

tuba çeliku seamless circlar për punë çelikut strukturore

A672-96

specifikim standarde për elektrik-fusion-ngjitur tub çeliku për shërbimin presion të lartë në temperatura të moderuara

DIN10217

ngjitur tub çeliku për shërbimin e presionit të ulët

A691-98

specifikim standarde për karbonit dhe tub çeliku aliazh, elektrik-fusion-ngjitur për shërbimin e presionit të lartë në temperatura të larta

DIN2450-64

ST35 seamless Madhësia tub çeliku dhe aplikimet tipike

DIN2451-64

ST45 seamless Madhësia tub çeliku dhe aplikimet tipike

DIN2457-64

ST52 seamless Madhësia tub çeliku dhe aplikimet tipike

NF A49-212-1983

Tuba çeliku seamless tuba çeliku të palidhur për përdorim në temperaturë mesatare

NF A49-112-1987

tuba çeliku fund plain seamless tuba nxehtë mbështjellë me kushtet e veçanta të shpërndarjes

NF A49-111-1978

Tubat prej çeliku plain fund tuba seamless e cilësisë komerciale për qëllime të përgjithshme në presion të mesëm

ISO 9329-1997

seamless tub çeliku nën presion dhe të ofrimit të gjendjes teknike

ISO 9330-1997

ngjitur tub çeliku nën presion dhe të ofrimit të gjendjes teknike

BS1387-2001

Tubat prej çeliku dhe Tubulars përshtatshme për vidhosje për temat tub BS21

përshtatshëm

standard

english kuptimi

standard

english kuptimi

A105 / A105M-03

specifikim standarde për forgings çelikut të karbonit për aplikime tubacioneve

A128 / A128M-93 (2003)

specifikim standarde për hedh çeliku, mangan austenitic

A182 / A182M-02

fllanxha, pajisje të falsifikuara, dhe valvulat dhe pjesë për shërbimin e lartë temperaturë

A234 / A234M-04

specifikim standarde për pajisje tubacioneve të çelikut farkëtuar karbonit dhe çeliku për shërbimin e moderuar dhe temperaturë të lartë

336 / A336M-03a

specifikim standarde për forgings çeliku për presion dhe të pjesëve të lartë të temperaturës

A508 / A508M-04b

specifikim standarde për shuhet dhe shkon karbonit dhe çeliku fallsifikimit vakum-trajtohen për enët nën presion

A522 / A522M-01

flanges çeliku, pajisje, valvulave, dhe pjesë për shërbimin e temperaturë të ulët

A694 / A694M-03

fllanxha, pajisje, valvola, dhe pjesë për shërbimin e transmetimit presion të lartë

707 / A707M-02

specifikim standarde për falsifikuara karbonit dhe çeliku Fllanxhat për shërbimin e temperaturë të ulët

A765 / A765M-01

forgings presion-anije-komponent me kërkesat e detyrueshme rezistencë

A788-04a

specifikim standarde për forgings çelikut, kërkesat e përgjithshme

A960 / A960-04a

specifikim standarde për kërkesat e përbashkëta për pajisje çeliku wrough tubacioneve

A961-04

specifikim standarde për kërkesë të përbashkët për flanges çeliku, pajisje të falsifikuara, valvola, dhe pjesë për aplikime tubacioneve

A965 / A965M-02e1

specifikim standarde për forgings çeliku, austenitic, për presion dhe pjesë temperaturë të lartë

ASME SA-420

temperatura të falsifikuara të karbonit dhe aliazh pajisje të ulët tub çeliku

ASME SA-403

fallsifikuara tub durimet

ASME B16.9

fabrika i bërë çeliku punuar pajisje tub

ASME B16.11

socket-saldim dhe pajisje ndërprerë të fallsifikuara

ASME B16.28

çeliku punuar prapanicë-saldim bërryla shkurtër rreze dhe kthimit

MSS SP-43

punuara çelik inox pajisje prapanicë-saldim

MSS SP-75

fallsifikimit pajisje prapanicë-saldim

MSS SP-79

saldim Socket reduktimin e fut

MSS SP-83

Klasa e 3000 çeliku socket-saldim dhe të filetuar sindikatat

MSS SP-97

SW, TH dhe BW përfundon për të përforcuar integrale dalje të falsifikuara degës

JIS B2311

çeliku universal prapanicë-saldim pajisje tub

JIS B2312

çeliku prapanicë-saldim pajisje tub

JIS B2313

çeliku pjatë prapanicë-saldim pajisje tub

JIS B2316

çeliku socket-saldim pajisje tub

DIN2605

çeliku-poligon saldimi tub Fittings, bërryla dhe bends

DIN2615

çeliku prapanicë-saldim pajisje tub Tees

DIN2616

çeliku prapanicë-saldim pajisje tub reducers

DIN2617

çeliku prapanicë-saldim pajisje tub, kapele

AL / T 12459

çeliku prapanicë-saldim pajisje seamless

AL / T 13401

çeliku pjatë prapanicë-saldim pajisje tub

AL / T 14.383

çeliku të fallsifikuara socket-saldim pajisje tub

GB / T14626

çeliku ndërprerë fallsifikuara pajisje tub

ISO3419

çeliku jo të lidhur dhe çeliku aliazh pajisje prapanicë-saldim

ISO5251

çelik inox pajisje prapanicë-saldim


WhatsApp Online Chat !