Rreth nesh

SHANGHAI TOP STEEL CO.,LTD was founded in July 2014 with a registered capital of 10 million yuan. The company mainly engaged in carbon steel pipe and pipe fittings, product sales to Asia, the Middle East, Europe, Africa, the United States and other countries, the main product supply Large projects at home and abroad.

Kompania respektimi i hershëm "punën e madhe" e traditë të mirë, dhe gradualisht formuan një "kujdesin sipërmarrëse duhur, ndjekja e përsosmërisë" vlerave, në fazë të re të zhvillimit në formimin e "qëllimet e biznesit nuk bien" filozofinë e korporatave, dhe "1% në ditë progres" nga qëllimet e biznesit të ndjekura.

Kompania ka një ekip të fortë të biznesit, me një pasuri të njohurive profesionale sfond, përvojën e marketingut, plot vitalitet dhe vitalitetin e ekipit.

Produkte Featured

Rast

vaj

vaj

WhatsApp Online Chat !