за нас

SHANGHAI TOP STEEL CO.,LTD was founded in July 2014 with a registered capital of 10 million yuan. The company mainly engaged in carbon steel pipe and pipe fittings, product sales to Asia, the Middle East, Europe, Africa, the United States and other countries, the main product supply Large projects at home and abroad.

Компанијата се почитуваат почетокот на "напорна работа" на ликовната традиција, и постепено се формира "претприемачки due diligence, на извршување на совршеност" вредности, во нова фаза на развој во формирањето на "намери на бизнис никогаш не падне" корпоративна филозофија, и "напредокот 1% дневно" од бизнис цели се спроведува.

Компанијата има силна бизнис тим, со богатство на професионално знаење позадина, маркетинг искуство, полна со виталност и виталноста на тимот.

Избрана Производи

случај

WhatsApp Online Chat !