Babagan awake dhewe

SHANGHAI TOP STEEL CO.,LTD was founded in July 2014 with a registered capital of 10 million yuan. The company mainly engaged in carbon steel pipe and pipe fittings, product sales to Asia, the Middle East, Europe, Africa, the United States and other countries, the main product supply Large projects at home and abroad.

Perusahaan adhering kanggo awal "karya hard" tradhisi nggoleki, lan mboko sithik kawangun "amarga rajin wirausaha, nguber keunggulan" nilai-nilai, ing tataran anyar pembangunan ing tatanan saka "maksud bisnis tau tiba," filsafat perusahaan, lan "1% saben dina proses" Saka gol bisnis ngoyak.

Perusahaan wis tim bisnis kuwat, karo kasugihan saka bab profesional, pengalaman marketing, kebak vitalitas lan vitalitas tim.

Products Bintang

Case

Oil

Oil

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Key

WhatsApp Online Chat !
WhatsApp Online Chat !